Pregătirea profesională permanentă a echipei din departamentul financiar-contabil trebuie să fie o preocupare continuă pentru managementul oricărei companii. Informarea periodică a personalului va diminua riscul de eroare umană şi poate reprezenta o cale de economisire dacă ne gândim că orice eroare de tratament fiscal poate genera mai târziu impozite adiţionale de plată şi penalităţi de întârziere. Totodată, lipsa informării poate conduce la pierderea unor oportunităţi de afaceri ce ar putea fi generate de accesarea unor facilităţi fiscale, astfel de măsuri operand de regulă pe termen scurt.

Una din obligaţiile profesiei noastre este aceea de a ne ţine la curent cu modificările legislaţiei fiscale.

Putem împărtăşi aceste noutăţi cu echipa domneavoastră, pentru a fi siguri că activitatea companiei dumneavoastră este conectată la cerinţele legislative actuale.
Contactaţi-ne

Pentru că echipa dumneavoastră are un program încărcat şi orice minut contează, noi vă putem oferi sesiuni de training dedicate, pe teme fiscale, la sediul dumneavoastră. Materialele de curs vor fi adaptate specificului activităţii dumneavoastră, iar membrii echipei vor avea posibilitatea să clarifice o mare parte din problemele cu care se confruntă.

Impactul fiscal vă influențează semnificativ afacerea

Noi vă ajutăm să controlați acest factor
Contactaţi-ne