În grupul de servicii pe care le putem oferi, sunt incluse şi serviciile de revizie fiscală. Revizia fiscală, poate avea obiective şi tematici diferite în ce priveşte ariile fiscale verificate şi perioadele acoperite. Scopul unui astfel de exerciţiu este însă acela de identificare a posibilelor zone de risc fiscal sau a potenţialelor zone de optimizare fiscală. Rezultatele pot fi utile în vederea pregătirii documentaţiei pentru o eventuală inspecţie fiscală efectuată de autorităţi sau pentru a eficientiza anumite aspecte ale afacerii dumneavoastră în deplină concordanţă cu reglementările de ordin fiscal.

Trebuie să ştiţi cum stă afacerea dumneavoastră, care sunt riscurile şi cum le puteţi reduce, sau care sunt punctele ce se pot optimiza. Fără indoiala că o inspecţie fiscală va veni mai devreme sau mai târziu.

Noi vă putem ajuta să vă pregătiţi.
Contactaţi-ne

De asemenea, pot fi întreprinse activităţi de revizie fiscală ca parte a unui proces de vânzare/achiziţie de companii (due diligence). Indiferent dacă eşti cumpărător sau vânzător, aspectele identificate de noi îţi pot întări poziţia de negociere şi te pot aduce mai aproape de o tranzacţie reuşită.

Impactul fiscal vă influențează semnificativ afacerea

Noi vă ajutăm să controlați acest factor
Contactaţi-ne