În cazul în care societatea dumneavoastră face parte dintr-un grup de companii, fiind considerată societate afiliată în sensul legislaţiei fiscale, trebuie să ştiţi că pentru tranzacţiile desfăşurate cu celelalte entităţi din cadrul grupului, societatea dumneavoastră trebuie să pregătească documentaţia privind preţurile de transfer.

Unele lucruri trebuie făcute, chiar dacă ne plac sau nu. Unul din aceste lucruri este documentaţia de preţuri de transfer.

Vă putem ajuta să îndepliniţi această sarcină cu un efort minim din partea dumneavoastră.
Contactaţi-ne

Documentaţia trebuie prezentată la solicitarea organelor de inspecţie fiscală. Pentru că avem o experienţă semnificativă în domeniu vă putem oferi asistenţă în pregătirea integrală a documentaţiei privind preţurile de transfer sau doar a unor capitole specifice din cadrul documentaţiei, acolo unde echipei dumneavoastră îi lipseşte expertiza sau resursele necesare.

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca pregatirea documentatiei poate lua destul de mult timp. Asadar nu asteptati solicitarea inspectorilor pentru ca timpul acordat de acestia va fi insuficient.

Impactul fiscal vă influențează semnificativ afacerea

Noi vă ajutăm să controlați acest factor
Contactaţi-ne