Serviciile oferite de
GS TAX Advisory

Servicii de Consultanţă fiscală

Impactul fiscal poate sta la baza succesului sau eşecului proiectelor dumneavoastră. Analiza implicaţiilor, în faza preliminară, este o necesitate. Noi putem contribui la succesul proiectelor dumneavoastră.

Află mai multe

Servicii de Revizie Fiscală

Trebuie sa ştiţi cum stă afacerea dumneavoastră, care sunt riscurile şi cum le puteţi reduce, sau care sunt punctele ce se pot optimiza. În cazul unei inspecţii fiscale e bine să fiţi pregatiţi. Noi vă putem ajuta.

Află mai multe

Servicii de asistenţă legată de inspecţia fiscală

Dacă inspectorii sunt deja la uşă, mai sunt încă o mulţime de lucruri de salvat şi de făcut, chiar pe ultima sută de metri. Fiţi înţelepţi şi chemaţi ajutoare. Ne veţi mulţumi mai târziu.

Află mai multe

Servicii de asistenţă privind pregatirea documentaţiei de preţuri de transfer

Unele lucruri trebuie facute, chiar dacă ne plac sau nu. Unul din aceste lucruri este documentaţia de preţuri de transfer. Vă putem ajuta să îndepliniţi această sarcină cu un efort minim din partea dumneavoastră.

Află mai multe

Servicii de training pe teme fiscale

Suntem mereu la curent cu modificările legislaţiei fiscale. Putem împărtăşi aceste noutăţi cu echipa domneavoastră, pentru a fi siguri că activitatea companiei dumneavoastră este conectată la cerinţele legislative actuale.

Află mai multe