GS TAX ADVISORY este o tânără companie Românească de consultanţă, reprezentată de un consultant cu experienţă semnificativă în probleme de consultanţă fiscală, acumulată în ani de colaborare cu companii de consultanţă multinaţionale de top din Big Four şi din eşalonul secund. Pe lângă expertiză, compania mizează pe flexibilitate şi viteză de reacţie, atuuri care lipsesc de regulă în marile companii cu o structură greoaie şi care fac diferenţa.

17 ani de experiență în domeniul fiscal, din care peste 10 dedicați serviciilor de consultanță fiscală

Arii de expertiză fiscală: impozitul pe profit, taxarea nerezidenţilor, TVA, taxarea indivizilor, taxe locale, asistenţa pe durata inspecţiilor fiscale şi misiuni de due diligence fiscal.
Contactaţi-ne

Compania a fost înființată de Gabriel Sârbu, un consultant cu 17 ani de experiență în domeniul financiar din care peste 10 ani i-a dedicat serviciilor de consultanță fiscală. În plus, Gabriel a oferit, pe o perioadă de aproape 5 ani, suport în domeniul financiar Comisiei Europene, activând în cadrul Misiunii Civile a Uniunii Europene din Niger. Gabriel este fluent în limba engleză și are cunoștințe avansate de limba franceză.

Portofoliul de clienţi include companii de energie şi de gaze naturalecompanii din sectorul automotiveinstituţii financiaretransportatoricompanii din domeniul construcţiilor şi companii de real estate.

Gabriel Sarbu consultant cu o experienta de peste 9 ani in domeniul serviciilor de asistenta fiscala