GS TAX ADVISORY este o tânără companie Românească de consultanţă, reprezentată de un consultant cu experienţă semnificativă în probleme de consultanţă fiscală, acumulată în ani de colaborare cu companii de consultanţă multinaţionale de top din Big Four şi din eşalonul secund. Pe lângă expertiză, compania mizează pe flexibilitate şi viteză de reacţie, atuuri care lipsesc de regulă în marile companii cu o structură greoaie şi care fac diferenţa.

Experienţă de peste 9 ani în domeniul serviciilor de asistenţă fiscală

Arii de expertiză fiscală: impozitul pe profit, taxarea nerezidenţilor, TVA, taxarea indivizilor, taxe locale, asistenţa pe durata inspecţiilor fiscale şi misiuni de due diligence fiscal.
Contactaţi-ne

Compania a fost înfiinţată de către Gabriel Sârbu, consultant cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul serviciilor de asistenţă fiscală, perioadă în care a acordat asistenţă legată de impozitarea directă şi indirectă, deopotrivă  companiilor romaneşti şi internaţionale.

Portofoliul de clienţi include companii de energie şi de gaze naturale, companii din sectorul automotive, instituţii financiare, transportatori, companii din domeniul construcţiilor şi companii de real estate.

Gabriel Sarbu consultant cu o experienta de peste 9 ani in domeniul serviciilor de asistenta fiscala